FANEFJORD GRILL & PIZZA

Recentreview


3,5 stjerner ud af 193 anmeldelser

Alle anmeldelser kommer fra JUST EAT kunder, som har bestilt fra FaneFjord Grill & Pizza. Vil du vide mere? Få mere at vide

4 dec 2022 at 8:15 Maden var som altid god. Levering lidt senere end bestilt
20 nov 2022 at 22:53 Maden var virkelig god. Leveringen var på 2 timer, så vi hentede den selv i stedet for
18 nov 2022 at 21:30 Fint mad, dog koldt ved ankomst. Maden kom 40 min forsent. Havde bestilt 2 timer i forvejen. Har bestilt før, hvor alt var i orden
12 nov 2022 at 12:37 Nok noget af det klammeste jeg har fået serveret længe. Tomatsovsen til min indbagte pizza - lugter så dårligt jeg er ved at kaste op.
2 nov 2022 at 20:27 Maden er altid god, altid imødekommende, første gang jeg ikke selv har afhentet, kom 10 min senere end hvad just eat skrev, men maden var varm ved leveringen
30 okt 2022 at 0:11 20 minutter forsinket - det værste var sgu da hende i telefonen da jeg ringede og ville høre hvor min mad blev af fortæller mig at de har 6 minutter endnu - for at de så alligevel bruger de 6 minutter og yderligere 20 minutter på at levere det
16 okt 2022 at 22:41 Leverings tidspunktet var over de 90minutter så vi hentede det selv. Ikke i orden af justeat.
27 sep 2022 at 4:54 Desværre ikke så godt som det plejer. Bestilte sidst en pizza margarita og den var knasende tør.
25 sep 2022 at 17:57 5min forsinket men hvem tæller ;)
13 sep 2022 at 21:21 wrong pizza delivered. A little too greasy, otherwise very tasty
21 aug 2022 at 19:31 Maden kom en time før tid
28 jul 2022 at 20:41 Det tog 2 timer at få leveret - lidt sent når første estimat lød på 65 minutter. Budet der kom med leveringen var sød og høflig - så kun roser til ham.